Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje najboljše učinkovitosti spletne strani.
Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tukaj

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

weber.san presto 100

SPR100

weber.san presto 100
weber.san presto 100

Prednosti

  • odporen proti soli
  • vodoodbojen
  • paroprepusten 
  • uporaben pri weber.san presto 200 in weber.san presto plus 200
    sanirnih sistemih

weber.san presto 100 je sanacijski osnovni obrizg, ki nanešen na podlago predstavlja kontaktni sloj za sanacijski omet. Nanaša se v obliki s pokrivnostjo 100%.

Lastnosti in prednosti osnovnega obrizga: 

 

 

 

Lastnosti izdelka

Lastnosti

Uporaben pri weber.san presto 100 in weber.san 200 sanirnih sistemih za sanacijo od mehanskih in od vlage poškodovanih sten oziroma površin ter tudi od soli.

Ustvari enakomerno podlago, je odporen na sol, vodoodbojen, paroprepusten vendar ne preprečuje vlage. Preprečuje vdor soli v sanirni omet med časom vezave.

 

koeficient paroprepustnosti µ40
gradbeni material razredaA1
razred močiCS IV

Surovinska sestava

Cement, apno, specialne primesi in dodatki.

Podlaga

Poškodovani omet in omet 0,5 do 1 m nad njim popolnoma odstranimo in poglobimo ter očistimo rege med zidaki. Slabo oprijemljive fuge me zidaki nadomestimo z novimi. Poglobljene rege zapolnimo z sanirnim obrizgom Weber.san presto 100. Po čiščenju podlage z krtačo, podlago očistimo, navlažimo in nanesemo osnovni obrizg Weber. san 100 (za 100% pokrivanje podlage).

Pripomočki, orodja

Mešalo, zidarska žlica, večja posoda, kovinska letev.

Pripomočke in orodje po uporabi operemo s čisto vodo.

Splošni pogoji

Saint-Gobain Gradbeni izdelki d.o.o. prevzema odgovornost v okviru splošnih prodajno - dobavnih pogojev za kvaliteto svojih izdelkov. Ker so vremenski in drugi pogoji pri izvedbi zelo različni, je potrebno zgornja navodila jemati kot splošne smernice brez garancije za izvedbo. Upoštevajte tudi uradne smernice, normative in podatke iz tehničnih listov. Podatki v gornjih navodilih nas ne zavezujejo, jemljite jih kot priporočila, sestavljena ob najnovejšem stanju tehnologije izvedbe. Predpostavljamo, da izvajalec obvlada izvedbene tehnike posameznih komponent. Zapisano nas v ničemer ne zavezuje.

Dokumentacija

Tehnični list

Varnostni list

Izjava o lastnostih

Pošljite ali si prenesite dokumentacijo

Lahko pošljete dokumentacijo na določen elektronski naslov, ali pa si jo prenesite na svoj računalnik.

Priprava in Izvedba

Izvedba

Na dan nanosa je potrebno podlago enakomerno nanesti z osnovnim obrizgom v čisti vodi (7,5 – 8 l na vrečo). Premešamo v mešalniku in polnoploskovno nanesemo na podlago.

Pri visokih temperaturah in vetrovnosti je potrebno pred samo izvedbo podlago omočit s čisto vodo. Temperatura pri izvedbi: vsaj +5°C podlage in zraka. Izogibamo se delu ob neposrednem osončenju in nevarnosti omočenja površin.

 

Poraba

10 kg/m2
za 100% pokritost

Embaliranje, Skladiščenje in Splošni napotki

Embaliranje

Sanacijski osnovni obrizg.

Vreča po 8 l / 40 kg.

Granulacija 4 mm

Skladiščenje

Vse sistemske komponente lehko skladiščimo 6 mesecev v originalno zaprti embalaži, v suhem in zračnem prostoru, zaščiteno pred vlago zmrzovanjem in visokimi temperaturami.