Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje najboljše učinkovitosti spletne strani.
Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tukaj

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Demit AlgiClean [int]

Demit AlgiClean [int]
Demit AlgiClean [int]

Prednosti

  • uničuje in preprečuje zidno plesen
  • učinkovito uničuje zidno plesen
  • enostavno za nanašanje
  • deluje takoj

SREDSTVO ZA PREPREČEVANJE IN UNIČEVANJE PLESNI IN ALG NA NOTRANJIH POVRŠINAH

Lastnosti izdelka

Lastnosti

AlgiClean uničuje plesen na različnih površinah: stenah, zidovih, fasadah, vlažnih površinah in fugah med ploščicami v kopalnici, kuhinji, shrambi, kleti. Za splošno in profesionalno uporabo.

Surovinska sestava

Natrijev hipoklorit <5% akt. klora. EC 231-668-3

Pogoji uporabe

Temperatura pri izvedbi: vsaj +5°C podlage in zraka. Svetujemo, da pri delu uporabljate ustrezna zaščitna sredstva (obleka, rokavice, zaščita za oči/obraz). Pazite, da izdelek ne razlijete na tkanine, tapecirano pohištvo, preproge, emajlirane površine in površine prevlečene s kovino, na naravni les, parket, naravni kamen, marmor(učinek beljenja). Če se razlije, obrišite in temeljito sperite.

Sredstvo nanašajte na površino in sušite v dobro zračenem prostoru

Splošni pogoji

Saint-Gobain Gradbeni izdelki d.o.o. prevzema odgovornost v okviru splošnih prodajno - dobavnih pogojev za kvaliteto svojih izdelkov. Ker so vremenski in drugi pogoji pri izvedbi zelo različni, je potrebno zgornja navodila jemati kot splošne smernice brez garancije za izvedbo. Upoštevajte tudi uradne smernice, normative in podatke iz tehničnih listov. Podatki v gornjih navodilih nas ne zavezujejo, jemljite jih kot priporočila, sestavljena ob najnovejšem stanju tehnologije izvedbe. Predpostavljamo, da izvajalec obvlada izvedbene tehnike posameznih komponent. Zapisano nas v ničemer ne zavezuje.

Dokumentacija

Varnostni list

Pošljite ali si prenesite dokumentacijo

Lahko pošljete dokumentacijo na določen elektronski naslov, ali pa si jo prenesite na svoj računalnik.

Priprava in Izvedba

Podlaga

Podlaga mora biti nepremična, nosilna, trdna, suha, brez razpok, prašnih delcev in ostankov maščob, saj ter opažnih olj.

Izvedba

Na površine, kontaminirane s plesnijo s čopičem, razpršilko, čistilno gobico ali valjčkom za beljenje nanesete sredstvo ter počakate, da se površina posuši. Sredstvo učinkuje takoj po nanosu na površino. Po potrebi lahko postopek ponovite.Po 24 urah odstranimo fizične delce in ostanke alg in plesni. Očiščeno površino ometemo in tako odstranimo prašne ostanke s površine.

Zaradi vonja po kloru svetujemo, da sredstvo nanašate na površino in sušite v dobro zračenem prostoru. Dokler vonj po kloru ne izgine, ne priporočamo zadrževanje v prostoru. Po vsaki uporabi roke operite v čisti vodi.

Poraba

  • 0,2 l/m2

Pripomočki, orodja

Pleskarski valjček, čopič, zidarska lopatica.

Vedra, posode in orodje takoj očistimo z vodo. Takoj moramo očistiti tudi vgrajene elemente na fasadi.

Embaliranje, Skladiščenje in Splošni napotki

Embaliranje

DEMIT AlgiClean [int]

Pršilo 500 ml

Plastenka 5l

Skladiščenje

Do 18 mesecev v originalno zaprti embalaži, skladiščeno v suhem in zračnem prostoru, zaščiteno pred zmrzovanjem in visokimi temperaturami.