Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje najboljše učinkovitosti spletne strani.
Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tukaj

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Pravni napotki

 

Pogoji uporabe

Ti pogoji opisujejo, dolocajo in urejajo pogoje uporabe spletnih strani, ki so v lasti družbe Saint - Gobain Gradbeni izdelki d.o.o.
Z uporabo spletnih strani se strinjate s pogoji uporabe. Ce se s pogoji ne strinjate, uporabo strani odsvetujemo.
Družba Saint - Gobain Gradbeni izdelki d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe kateregakoli dela spletnih strani in izbrisa kateregakoli dela vsebine brez vnaprejšnjega obvestila.
Dovoljeno je, da na spletne strani naredite povezavo, ce pri tem vkljucite logotip družbe Saint - Gobain Gradbeni izdelki d.o.o. Povezave ni dovoljeno narediti na spletnih straneh z nezakonito ali nemoralno vsebino. Na zahtevo družbe Saint - Gobain Gradbeni izdelki d.o.o. je lastnik in/ali upravljavec spletnih strani, na katerih je povezava, le-to dolžan odstraniti.
Razen v zgoraj navedenem primeru je na drugih spletnih mestih brez dovoljenja družbe Saint - Gobain Gradbeni izdelki d.o.o. prepovedano objavljati, reproducirati, distribuirati ali kako drugace uporabljati logotip družbe.
Na spletnih straneh družbe Saint - Gobain Gradbeni izdelki d.o.o. je mogoc tudi dostop do komercialnih in/ali placljivih storitev družbe Saint - Gobain Gradbeni izdelki d.o.o., ki imajo svoje lastne pogoje in navodila za uporabo. V tem primeru naj se uporabnik seznani tudi s pogoji in navodili uporabe posamezne storitve. V primeru razhajanja veljajo pogoji in navodila uporabe posamezne storitve

Avtorske pravice

Vsebine, objavljene na spletnih straneh družbe Saint - Gobain Gradbeni izdelki d.o.o., je dovoljeno pregledovati in reproducirati za lastne osebne nekomercialne potrebe. Ne sme pa se jih spreminjati, prepisovati, ponovno objavljati in razširjati niti v komercialne niti v nekomercialne namene brez izrecnega predhodnega pisnega dovoljenja družbe Saint - Gobain Gradbeni izdelki d.o.o. V primeru kakršnekoli dovoljene uporabe vsebin teh spletnih strani se morajo ohraniti vse oznacbe avtorskih pravic in pravic industrijske lastnine ter druga obvestila in opozorila.
Znamke, ki se pojavljajo na spletnih straneh portala, so registrirane znamke, katerih imetnik ali uporabnik licence je družba Saint - Gobain Gradbeni izdelki d.o.o. oziroma njene povezane družbe. Kakršnakoli uporaba teh znamk je izrecno prepovedana brez ustreznega predhodnega pisnega soglasja imetnika pravic. Znaki, ki niso registrirani kot znamke, so zašciteni po pravilih avtorskega prava.

Varovanje zasebnosti

Za uporabo nekaterih delov spletnega portala se je treba prijaviti z uporabniškim imenom in geslom. S prijavo na spletne strani se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih posredovali ob pridobitvi uporabniškega imena in ob uporabi spletnih strani, uporabijo na nacin in v namene, opisane v nadaljevanju teh pogojev.
Družba Saint - Gobain Gradbeni izdelki d.o.o. se zavezuje, da bo vaše osebne podatke, dobljene preko spletnih strani, skrbno varovala in da jih ne bo posredovala tretjim osebam.
Družba Saint - Gobain Gradbeni izdelki d.o.o. se tudi zavezuje, da bo varovala zasebnost uporabnikov spletnih strani. Podatke o uporabi spletnih strani, ki se bodo zbirali avtomatsko in ne omogocajo vpogleda v osebne podatke, bomo uporabili z namenom izboljšanja uporabe spletnih strani.
Osebni podatki, ki jih uporabnik posreduje ob pridobitvi uporabniškega imena in ob uporabi spletnih strani, se bodo obdelovali in uporabljali z namenom zagotavljanja storitev spletnih strani družbe, za zagotavljanje neposrednega obvešcanja uporabnika o novih storitvah in za preverjanje, ali uporabnik uporablja spletni portal in storitve, ki so mu dostopne, v skladu s temi pogoji, morebitnimi posebnimi pogoji in navodili za uporabo storitev družbe Saint - Gobain Gradbeni izdelki d.o.o.
Osebni podatki se bodo zbirali, obdelovali in hranili še eno leto po zadnji uporabnikovi uporabi spletnih strani, ki je zahtevala prijavo z uporabniškim imenom. Ce se uporabnik vec kot eno leto z uporabniškim imenom ne prijavi na spletne strani, se bodo njegovi osebni podatki zbrisali. Uporabnik se bo v tem primeru moral ponovno registrirati.

Pridržki

Družba Saint - Gobain Gradbeni izdelki d.o.o. ne odgovarja za obcasno nedelovanje strani, morebitno netocnost informacij in za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netocnih ali nepopolnih informacij, prav tako tudi ne za morebitno nedelovanje ponudnikov dostopa do interneta.
Družba Saint - Gobain Gradbeni izdelki d.o.o. se bo po najboljših moceh trudila na spletnih straneh zagotavljati najbolj tocne in najnovejše podatke, vendar uporabnike spletnih strani opozarja, da so besedila informativnega znacaja, zato ne jamci in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo tocnost in celovitost strani. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.
Ce na spletnih straneh obstajajo dolocene povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi s spletnimi stranmi družbe Saint - Gobain Gradbeni izdelki d.o.o. in nad katerimi družba Saint - Gobain Gradbeni izdelki d.o.o. nima nadzora, družba Saint - Gobain Gradbeni izdelki d.o.o. ne more jamciti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede tocnosti vsebin katerekoli spletne strani, za katero ponuja povezavo ali referenco, in ne prevzema nobene odgovornosti za zašcito podatkov na teh spletnih straneh.
Družba Saint - Gobain Gradbeni izdelki d.o.o. lahko te pogoje uporabe spletnih strani spremeni brez predhodnega obvestila. 

SAINT-GOBAIN Gradbeni izdelki d.o.o.

Cvetkova ulica 1
1000 Ljubljana
(klik za ogled na zemljevidu)

Ne-tehnične informacije:
telefon: 01 / 781 80 10
faks: 01 / 781 80 12

e-mail: info(at)si.weber

ID za DDV: SI35872101
Matična številka: 5848296
TRR SKB: 03108-1000573041
IBAN: SI56 0310 8100 0573 041
SWIFT BIC: SKBASI2X

Obratovalni čas:

ponedeljek - četrtek: 8.00 - 16.00

petek: 8.00 - 14.00

prazniki, sobote in nedelje zaprto

Sprejem naročil:
tel.: 01 781 80 10
fax: 01 781 80 12
narocila(at)weber-terranova.si

Logistična služba:
mob: 031 369 767 

Marketing:
tel.: 01 781 80 27
marketing(at)weber-terranova.si

Računovodstvo:
tel: 01 781 80 19
racunovodstvo(at)weber-terranova.si

Finančna služba:
tel: 01 781 80 20
finance(at)weber-terranova.si